زمان مطالعه: ۳ دقیقه
جورج اورول در رمان ۱۹۸۴ آیندۀ تیره و تاری را برای جهان پیشبینی کرده است. تنفر شدید نسبت به دشمن و علاقۀ شدید نسبت به ناظری که پیوسته در حال ردیابی و جاسوسی افراد جامعه است و از او به عنوان «برادر بزرگ» یاد میشود، از ویژگیهای جامعۀ ضدآرمانی مخوفی است که اورول با مهارت تمام به تصویر کشیده است. در این جامعه اندیشیدن جرم است!
این کتاب توسط منتقدین در دو دستۀ علمی – تخیلی و داستان سیاسی قرار داده شده است.
شما را به تماشای اینفوگرافی این کتاب دعوت میکنیم:
اریک آرتور بلر با نام مستعار جورج اوروِل (۲۵ ژوئن ۱۹۰۳ – ۲۱ ژانویه ۱۹۵۰) داستاننویس، روزنامهنگار، منتقد ادبی و شاعر انگلیسی را بیشتر برای دو رمان سرشناس و پرفروش «مزرعه حیوانات» و «۱۹۸۴» میشناسند. این دو کتاب بر روی هم بیش از هر دو کتاب دیگری از یک نویسندهی قرن بیستمی، فروش داشتهاند.
اورول در سال ۱۹۴۳ کار بر روی رمان «مزرعه حیوانات (قلعه حیوانات) را آغاز کرد. رمان او بهدلیل اشارهی غیرمستقیمش به شوروی که آن زمان متحد انگلیس بود، تا یک سال چاپ نشد. با انتشار کتاب در ۱۹۴۵ در انگلیس و ۱۹۴۶ در آمریکا، اورول به شهرت رسید. او در سال ۱۹۴۸ کار بر روی رمان «۱۹۸۴» را آغاز کرد و یک سال بعد آن را به چاپ رساند. اورول چند ماه پس از انتشار این کتاب بر اثر سل از دنیا رفت.
در مزرعه حیوانات چه خبر است؟ (اینفوگرافی رمان دیگری از اورول را بخوانید)
در داستانی که جورج اورول خلق کرده، جهان بین سه ابر قدرت تقسیم شده است:
اوشینیا (Oceania)
اوریشیا (Eurasia)
ایستایشیا (Eastasia)
وینستون اسمیت، شخصیتِ اولِ داستان، در کشور اقیانوسیه (اوشینیا) و در جامعهای که به سه طبقهی کارگر، اعضای عادی حزب و اعضای ردهبالای حزب تقسیم شده است، زندگی میکند. وینستون یک عضو عادی حزب است.
حزب سه شعار اصلی دارد:
جنگ، صلح است.
آزادی، بردگی است.
نادانی، توانایی است.
در بخشی از داستان یک مامور حزب چنین میگوید:
منظور ما فقط این نیست که از شما اعتراف بگیریم یا شما را مجازات کنیم. میخواهی دلیل واقعی آوردنت را به اینجا برایت بگویم؟ دلیلش معالجه تو است! برای این که تو را سر عقل بیاوریم! هرکسی را که ما میآوریم اینجا تا وقتی معالجه نشده باشد، رها نمیکنیم. میفهمی، وینستون؟ ما به جرایم احمقانهای که تو مرتکب شدهای، علاقهای نداریم. حزب به کارهایی که علنأ انجام میشود علاقه ندارد. فقط افکار برای ما مهم هستند. ما به نابودی دشمنان خودمان اکتفا نمیکنیم، ما آنها را عوض میکنیم.
وینستون اسمیت در دفترچه خاطراتش بزۀ فکری را چنین توصیف میکند:
بزۀ فکری، جرمی نیست که مجازات آن مرگ باشد، بزۀ فکری خود مرگ است.
نوشته اینفوگرافی: برادر بزرگتر نمرده است! اولین بار در مجلۀ 30بوک. پدیدار شد.
By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ketabads.ir/
کتاب ادز مرجعی برای معرفی کتابهای ناشران و نویسندگان به دوستداران فرهنگ و ادب و کتاب به صورت رایگان می باشد
ما 12 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم