جستجو

 

 

ارسال پیامک

کتاب تغذیه ورزشی به زبان ساده

افزودن به پسندها
قیمت: 170,000 تومان 170000 تومان
شماره تماس 0216697919-09196748625
تاریخ انتشار ۱۴۰۱-۱۱-۲۵ ۱۶:۴۱:۵۴
ایجادشده توسط

توضیحات

این کتاب در انتشارات فرزانگان دانشگاه منتشرشده است. جهت تهیه کتاب با دفتر مرکزی و فروشگاه انتشارات ف

انتشارات فرزانگان دانشگاه ناشر تخصصی کتب دانشگاهی به شماره مجوز 13558 در استان تهران تاسیس شد و هم اکنون جز یکی از فعال ترین ناشران در زمینه کتب دانشگاهی می باشد. این انتشارات از تمامی نویسندگان و پژوهشگران عزیز جهت چاپ و انتشار کتب خویش فراخوان همکاری صادر نموده است و بدین واسطه از تمامی نویسندگان و مولفان دعوت به همکاری به عمل می آورد. تبدیل پایان نامه به کتاب با شرایط ویژه و حمایت مالی خاص(( برای برخی  کتب با موضوع کاربردی )) انجام می شود.

 

جهت مشاوره در تالیف و نگارش کتب با واحد پژوهش موسسه تماس بگیرید 02144441784 و 02144441764

تماس خارج از وقت اداری و روزهای تعطیل

09196748645و 09100636002و09196748625

 

جهت آشنایی با این کتاب به شرح زیر می باشد :

فهرست، پیشگفتار و مقدمه کتاب حاضر بدین شرح است:

 

فهرست مطالب

پیشگفتار. 12

مقدمه. 14

فصل اول

میزان انرژی غذا و خواندن برچسب های غذایی... 16

بخش اول: انرژی چیست؟. 16

بند اول: ATP. 17

بند دوم: تعادل انرژی.. 19

بند سوم: شکل دیگر انرژی : نوشیدنی های انرژی زا 21

بخش دوم: تجزیه و تحلیل برچسب غذایی و لیست ترکیبات آنها 22

بند اول: خواندن برچسب حقایق تغذیه. 23

بند دوم: لیست مواد تشکیل دهنده. 28

بند سوم: محتویات شیر سویاگندم. 29

فصل دوم

کربوهیدارت ها. 32

بخش اول: بررسی و شناخت کربوهیدارت... 32

بند اول: انواع رژیم های کربوهیدارت... 33

بند دوم: شکرهای ساده. 33

بند سوم: مجموعه کربوهیدرات ها(پلی ساکاریدها). 35

بند چهارم: فیبرها 37

بخش دوم: جذب، سوخت و ساز بدن، و ذخیره سازی کربوهیدرات رژیم غذایی.. 39

بند اول: جذب... 39

بند دوم: متابولیسم.. 40

بند سوم: ذخیره سازی.. 41

بند چهارم: اهمیت گلیکوژن.. 42

بخش سوم: محاسبه نیازهای روزانه کربوهیدرات... 44

بند اول: زمان مصرف کربوهیدرات... 47

فصل سوم

پروتئين و آمینو اسیدها. 52

بخش اول: پروتئین چیست؟. 52

بخش دوم: جذب، انتقال، و مصرف یا کارکرد رژیم های پروتئينی.. 53

بند اول: جذب... 53

بند دوم: انتقال.. 53

بند سوم: مصرف یا کارکرد پروتئين ها 54

بخش سوم: پروتئين های کامل و ناقص.... 56

بند اول: پروتئين های کامل.. 56

بند دوم: پروتئين های ناقص.... 57

بخش چهارم: محاسبه پروتئين مورد نیاز روزانه. 58

بند اول: زمان مصرف پروتئين.. 60

بند دوم: مکمل های پروتئينی و آمینو سیدها 62

فصل چهارم

چربی‌ها. 64

بخش اول: چربی چیست؟. 64

بند اول: نقش های رژیم غذایی و چربی بدن.. 65

بخش دوم: انواع رژیم های چربی.. 65

بند اول: ترانس های اسیدهای چرب... 67

بند دوم: اسیدهای چرب اشباع. 69

بند سوم: اسیدهای چرب غیر اشباع. 70

بند چهارم: کلسترول.. 72

بخش سوم: جذب، انتقال، مصرف و ذخیره چربی.. 72

بند اول: جذب... 72

بند دوم: انتقال.. 73

بخش چهارم: برآورد نیازهای چربی روزانه. 76

بند اول: منابع غذایی چربی ها 78

فصل پنجم

ریز مغذی ها و فیتونوترینت ها. 84

بخش اول: بررسی و شناخت ریزم مغذی ها 84

بخش دوم: عمکلرد خاص ریز مغذی ها 85

بند اول: سوخت و ساز انرژی و تولید.. 85

بند دوم: سلول های قرمز خون و تحویل اکسیژن.. 86

بند سوم: سلول های پروتئينی و ایمنی بدن.. 88

بند چهارم: ساختمان استخوان.. 93

بخش سوم: مصرف روزانه ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن.. 95

بند اول: غذاهای ضد مولتی ویتامین ها و مواد معدنی.. 95

بند دوم: ویتامین ها و مواد خاص مورد نیاز ورزشکاران بانوان.. 99

بخش چهارم: مواد غذایی گیاهی و غذاهای فوق العاده چه چیزهایی هستند؟. 104

فصل ششم

مایعات و هیدراسیون (آبرسانی). 108

بخش اول: اهميت حفظ هيدراسيون كافي.. 108

بخش دوم: مشخص کردن میزان مایعات مورد نیاز. 110

بند اول: محاسبه نرخ عرق.. 110

بند دوم: توصیه های عمومی برای مایعات بدن.. 112

بخش سوم: چه بنوشیم؟. 114

بخش چهارم: هیپوناترمی.. 116

منابع و مآخذ.. 118

واژگان.. 120


پیشگفتار

متن تغذیه ی این کتاب طوری طراحی شده است که به خوانندگان درک بهتر و اطلاعات تغذیه ایی بهتری می دهد. تاکید این کتاب بر برآورده کردن نیازها و چالش های پیشروی ورزشکاران است. متن این کتاب برای مربیان ورزشی، درمانگران فیزیکی، معلمان بهداشت و کسانی که با ورزشکاران جوان در ارتباط هستند بسیار مفید است. خوانندگان میتوانند به راحتی نظریه ها و رابطه تغذیه و کارآیی تغذیه را برای انسان بفهمند مانند: میزان انرژی غذا و چگونگی انتقال این انرژی در بدن و عملکرد آنها برای حرکت کردن یا ذخیره انرژی برای آینده، نقش های مهم هر کدام از درشت مغذی ها وریز مغذی ها و مایعات، مدت زمان ها، کمک به بهینه سازی و ریکاوری، به علاوه اطلاعات مهمی که مربوط به فیزیولوژی ورزشی و متابولیسم مغذی هاست. ، خوانندگان می توانند با جهان واقعی اینها آشنا شوند. نویسندگان اغلب نظریه ها و عقاید را با رزیم های غذایی و سناریوهای مختلف بیان می کنند. این کتاب مطالب روز را بیان می کند، رژیم های مخصوص ورزشی، توصیه های ورزشی، و پذیرش این که کدام ریز مغذی یا درشت مغذی به سایر آنها بستگی دارد. بنابراین این کتاب شامل روش ها و استراتژی های تغذیه ایی و مباحث و ایده های مختلفی را پیشنهاد می کند.

جزئیات خاص

نام ناشر فرزانگان دانشگاه
سال انتشار: 1400
شابک: 978-622-7413-99-1
اینستاگرام: ---
تلگرام: ---

استان

تهران
تهران.میدان انقلاب.خیابان منیری جاوید، نرسیده به خیابان جمهوری، کوچه مینا، طبقه سوم، دبیرخانه مرکزی09196748625-02166979526
Geographic coordinates: (35.6892523, 51.3896004)
موقعیت مورد نظر در نقشه ممکن است دقیق نباشد

آخرین آگهی ها

از جدیدترین کتابهای ثبت شده با خبر شوید

با عضویت در خبرنامه می توانید از جدیدترین کتابهای ثبت شده در ایمیل خود با خبر شوید!!!

آیا برای معرفی کتاب خود به دوستداران کتاب آماده هستید

افزودن آگهی کتاب

درباره کتاب ادز

کتاب ادز مرجعی برای معرفی کتابهای ناشران و نویسندگان به دوستداران فرهنگ و ادب و کتاب به صورت رایگان می باشد

 

افراد آنلاین

ما 57 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

تمام حقوق سایت برای کتاب ادز | مرجع نیازمندیهای کتاب محفوظ می باشد