انتشارات فرزانگان دانشگاه ناشر تخصصی کتب دانشگاهی به شماره مجوز 13558 در استان تهران تاسیس شد و هم اکنون جز یکی از فعال ترین ناشران در زمینه کتب دانشگاهی می باشد. این انتشارات از تمامی نویسندگان و پژوهشگران عزیز جهت چاپ و انتشار کتب خویش فراخوان همکاری صادر نموده است و بدین واسطه از تمامی نویسندگان و مولفان دعوت به همکاری به عمل می آورد. تبدیل پایان نامه به کتاب با شرایط ویژه و حمایت مالی خاص(( برای برخی کتب با موضوع کاربردی )) انجام می شود.
جهت مشاوره در تالیف و نگارش کتب با واحد پژوهش موسسه تماس بگیرید 02144441784 و 02144441764
تماس خارج از وقت اداری و روزهای تعطیل
09196748645و 09100636002و09196748625
جهت آشنایی با این کتاب به شرح زیر می باشد :
فهرست، پیشگفتار و مقدمه کتاب حاضر بدین شرح است:
فهرست مطالب
پیشگفتار. 12
مقدمه. 14
فصل اول
میزان انرژی غذا و خواندن برچسب های غذایی... 16
بخش اول: انرژی چیست؟. 16
بند اول: ATP. 17
بند دوم: تعادل انرژی.. 19
بند سوم: شکل دیگر انرژی : نوشیدنی های انرژی زا 21
بخش دوم: تجزیه و تحلیل برچسب غذایی و لیست ترکیبات آنها 22
بند اول: خواندن برچسب حقایق تغذیه. 23
بند دوم: لیست مواد تشکیل دهنده. 28
بند سوم: محتویات شیر سویاگندم. 29
فصل دوم
کربوهیدارت ها. 32
بخش اول: بررسی و شناخت کربوهیدارت... 32
بند اول: انواع رژیم های کربوهیدارت... 33
بند دوم: شکرهای ساده. 33
بند سوم: مجموعه کربوهیدرات ها(پلی ساکاریدها). 35
بند چهارم: فیبرها 37
بخش دوم: جذب، سوخت و ساز بدن، و ذخیره سازی کربوهیدرات رژیم غذایی.. 39
بند اول: جذب... 39
بند دوم: متابولیسم.. 40
بند سوم: ذخیره سازی.. 41
بند چهارم: اهمیت گلیکوژن.. 42
بخش سوم: محاسبه نیازهای روزانه کربوهیدرات... 44
بند اول: زمان مصرف کربوهیدرات... 47
فصل سوم
پروتئين و آمینو اسیدها. 52
بخش اول: پروتئین چیست؟. 52
بخش دوم: جذب، انتقال، و مصرف یا کارکرد رژیم های پروتئينی.. 53
بند اول: جذب... 53
بند دوم: انتقال.. 53
بند سوم: مصرف یا کارکرد پروتئين ها 54
بخش سوم: پروتئين های کامل و ناقص.... 56
بند اول: پروتئين های کامل.. 56
بند دوم: پروتئين های ناقص.... 57
بخش چهارم: محاسبه پروتئين مورد نیاز روزانه. 58
بند اول: زمان مصرف پروتئين.. 60
بند دوم: مکمل های پروتئينی و آمینو سیدها 62
فصل چهارم
چربیها. 64
بخش اول: چربی چیست؟. 64
بند اول: نقش های رژیم غذایی و چربی بدن.. 65
بخش دوم: انواع رژیم های چربی.. 65
بند اول: ترانس های اسیدهای چرب... 67
بند دوم: اسیدهای چرب اشباع. 69
بند سوم: اسیدهای چرب غیر اشباع. 70
بند چهارم: کلسترول.. 72
بخش سوم: جذب، انتقال، مصرف و ذخیره چربی.. 72
بند اول: جذب... 72
بند دوم: انتقال.. 73
بخش چهارم: برآورد نیازهای چربی روزانه. 76
بند اول: منابع غذایی چربی ها 78
فصل پنجم
ریز مغذی ها و فیتونوترینت ها. 84
بخش اول: بررسی و شناخت ریزم مغذی ها 84
بخش دوم: عمکلرد خاص ریز مغذی ها 85
بند اول: سوخت و ساز انرژی و تولید.. 85
بند دوم: سلول های قرمز خون و تحویل اکسیژن.. 86
بند سوم: سلول های پروتئينی و ایمنی بدن.. 88
بند چهارم: ساختمان استخوان.. 93
بخش سوم: مصرف روزانه ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن.. 95
بند اول: غذاهای ضد مولتی ویتامین ها و مواد معدنی.. 95
بند دوم: ویتامین ها و مواد خاص مورد نیاز ورزشکاران بانوان.. 99
بخش چهارم: مواد غذایی گیاهی و غذاهای فوق العاده چه چیزهایی هستند؟. 104
فصل ششم
مایعات و هیدراسیون (آبرسانی). 108
بخش اول: اهميت حفظ هيدراسيون كافي.. 108
بخش دوم: مشخص کردن میزان مایعات مورد نیاز. 110
بند اول: محاسبه نرخ عرق.. 110
بند دوم: توصیه های عمومی برای مایعات بدن.. 112
بخش سوم: چه بنوشیم؟. 114
بخش چهارم: هیپوناترمی.. 116
منابع و مآخذ.. 118
واژگان.. 120
پیشگفتار
متن تغذیه ی این کتاب طوری طراحی شده است که به خوانندگان درک بهتر و اطلاعات تغذیه ایی بهتری می دهد. تاکید این کتاب بر برآورده کردن نیازها و چالش های پیشروی ورزشکاران است. متن این کتاب برای مربیان ورزشی، درمانگران فیزیکی، معلمان بهداشت و کسانی که با ورزشکاران جوان در ارتباط هستند بسیار مفید است. خوانندگان میتوانند به راحتی نظریه ها و رابطه تغذیه و کارآیی تغذیه را برای انسان بفهمند مانند: میزان انرژی غذا و چگونگی انتقال این انرژی در بدن و عملکرد آنها برای حرکت کردن یا ذخیره انرژی برای آینده، نقش های مهم هر کدام از درشت مغذی ها وریز مغذی ها و مایعات، مدت زمان ها، کمک به بهینه سازی و ریکاوری، به علاوه اطلاعات مهمی که مربوط به فیزیولوژی ورزشی و متابولیسم مغذی هاست. ، خوانندگان می توانند با جهان واقعی اینها آشنا شوند. نویسندگان اغلب نظریه ها و عقاید را با رزیم های غذایی و سناریوهای مختلف بیان می کنند. این کتاب مطالب روز را بیان می کند، رژیم های مخصوص ورزشی، توصیه های ورزشی، و پذیرش این که کدام ریز مغذی یا درشت مغذی به سایر آنها بستگی دارد. بنابراین این کتاب شامل روش ها و استراتژی های تغذیه ایی و مباحث و ایده های مختلفی را پیشنهاد می کند.
کتاب ادز مرجعی برای معرفی کتابهای ناشران و نویسندگان به دوستداران فرهنگ و ادب و کتاب به صورت رایگان می باشد
ما 320 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم